Informacije o naručivanju

Plaćanje platnim karticama: Visa Electron, Visa, Maestro, Master, Dinacard, American Express.
Broj rata zavisi od vrednosti kupljene robe s tim što minimalna vrednost rate nije limitirana.

U Internet prodavnici Hrast omogućena je kupovina putem interneta! Artikle pored kojih je prikazana oznaka korpe moguće je kupiti u Internet prodavnici. Isporuku robe vršimo na teritoriji Srbije, ili putem brze pošte za određene artikle. Način plaćanja prilikom kupovine u internet prodavnici su: UPLATA PO PREDRAČUNU 

Ukoliko je vaš proizvod oštećen, ili ste nezadovoljni isporukom ili montažom. Popunite formular sa vašim podacima, servisna služba će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Potrebno je sačuvati fiskalni račun u slučaju povrata novca ili zamene robe.

Ostali uslovi

Otkazivanje ili promena narudžbine je moguća sve do trenutka plaćanja, posle toga, nameštaj ulazi u proizvodnju i dalje menjanje porudžbine nije moguće. Naš call-centar će Vas pozvati da potvrdi kupovinu i u vezi sa dogovorom o isporuci nameštaja. 

Prilikom dogovora oko isporuke robe, kupac je dužan da ukaže na sve eventualne probleme tehničke prirode, koji mogu da se jave pri isporuci i montaži (nemogućnosti prilazu stambenom objektu, uski hodnici, nestandardna širina otvora – manji od 95cm i iznošenja robe preko prvog sprata, odnosno terase itd.) ili ukoliko montažeri utvrde da postoji mogućnost oštećenja robe. U tom slučaju roba se isporučuje samo do ulaza u stambeni objekat kupca.

Potpisivanjem otpremnice, predračuna i/ili avansnog računa kupac potvrđuje da je upoznat sa svim uslovima isporuke i montaže robe i da je sa istim, u potpunosti, saglasan.

Zakazivanje isporuke i montaže ili samostalnog preuzimanja i montiranje robe, vrši se pozivanjem kupca telefonom kada se roba nalazi u skladištu i kada je spremna za isporuku. Pre nego što se roba isporuči, kupac je dužan da, u salonu nameštaja gde je uplatio avans, izvrši ostatak uplate do pune vrednosti robe.

Ako potrošač ostvari pravo na odustanka od ugovora u skladu sa članom 28. ovog zakona, smatra se da ugovor nije ni zaključen i nastaju obaveze propisane čl. 34. i 35. ovog zakona.

FORMULAR ZA REKLAMACIJE

KONTAKTIRAJTE NAS